Friday, December 24, 2010

Cabaran Ujian

hari ini sungguh mencabar.

aku diberi pilihan

A. memilih jalan mudah tetapi hajat tidak akan kesampaian.
B. jalan yang tidak menentu tetapi hajat PASTI akan tercapai. InsyaAllah!



aku seperti biasa mengadu dengan cikyoi dengan sejuta alasan, dia pun malas nak layan.

aku letak telefon, NEKAD. aku akan redah ketidaktentuan. Jalan terbentang, kenapa masih tertanya-tanya???



apa yang aku serius sangat nie????


;p


4.10 ptg aku baru tehegeh nak pikir samada nak gi Batu Caves* atau tak nak pick up ini untuk diri sendiri.



Kotak besar tu adalah pil MAHARANI (RM65) dan yang kotak kenit tu ialah car ionizer (RM175) untuk keretaku yang hamis dek carpet yang selalu basah. hohoho. buntang bijik mata cikyoi mendengarnya. hehe takpelah aku belanja kat kereta dia juga :)


In my old blog, aku refer any entry pasal trying to conceive as 'Imaan' :) This is one of my effort, kalau rezeki kami di sini maka 'jadilah' seperti yang ditulis di Loh Mahfuz.


p/s: tadi pi opis, saya mendapat jawatan baru yang pastinya mencabar diri, saya akan berdepan dengan sistem filing. takpe kita usaha sama-sama!!!! :)

pengalaman tak boleh dibeli. pengalaman meningkatkan harga diri.

usaha!

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette