Friday, December 24, 2010

Cara Pembayaran dan Ukuran

i promised my friend to show on measurement. ada 4 ukuran yang perlu diambil.

Bust:________ (cm)
Under Bust:_______(cm)
Waist:_______(cm)
Hips:______(cm)


ini gambar yang mostly originated from CDM Hanis, tq darl :










out of topics jap. look at these gorgeous ladies. envynya! nak juga husband saya bangga bila jalan dengan saya. mestilah dia bangga,katanyala. tapi saya nak saya dan dia bangga sama-sama. dengan ikhlas ;p tapi sesama sendiri la. memang bila pakai baju dalam yang cantik dan matching baru rasa vogue je kan?



wowwwwwwwwwww. santeknya baju sultanah kita. tengok how flat her stomach.


A.S.E.T. pakai baju kebaya mesti cantik.heck, baju kurung pun cantik!


saya mahu begini ajaaaaa tak kurus sangat.... cantik!!!


Inilah tok guru saya, dia pentingkan kerjasama dalam kumpulan dan pengalaman. tough love bebeh! cer tengok pinggang dia.. nampak? mak oiiihhh teciknya!


dan payment, to clarify on this matter sebab beberapa yang bertanya caranya..

Normal price RM2600 but promo price ialah RM2000-2200 ikut size.
On top of that u will get RM225 cash rebat.
(do some math here and you'll know the exact payment yang you buat. sgt murah)

Email/Sms me on your measurement:
-bust
-under bust
-waist
-hips
Semua in cm tau.

Then, this promo is for cash and installment by CC and Rhb Easy

1) For cash payment.
Please bank in to my acc:
(i'll provide which account when you sms. tq)

Please email me your payment receipt at anna.abdul.hamid/gmail.com.

2) For installment by CC…
Please let me know your email or fax no and i will fax the CC online form.
For cc holders ada cara yang sangat senang. email me to know!

3) For installment by Rhb Easy
U can go to any Rhb Easy counter all around Malaysia including Sabah and Sarawak…
Memang banyak sangat counter die..memang betul2 EASY!! bawak IC SAHAJA and dapat almost immedietly.

For 5 years, the last time i check, RM58 sebulan. hoihhh lagi murah daripda Astro. dalam masa tu you pun rasa benefitnya.


Cepat book your set now.
After this promo takkan ulang lagi!!!!!

Anna Banana
anna.abdul.hamid/gmail.com
0.1.2.5366246


next week is the last week. love youself first!


tah-taa :D


credit to Salha Zain dan Googles.

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette