Thursday, December 30, 2010

Diari Isteri Mithali

pagi pagi bangun dapat sms.



"esok cuti, meeting hari lain"
daripada orang kuat opis.

APA???????!!!!!!

terus update;
hari ini sy bercuti daripada menjadi cikgu dan franchisor, sy mahu jd isteri sahaja. sekian



hehehe.

so apa bini mithali ini buat sehingga sengal-sengal belakang dia???? kalau inilah menjadi isteri mithali, hari-hari pun saya sanggup ;D




mula-mula kita pi tukaq bateri kereta dulu. bukan hangpa saja nak ada azam baru ;p

Tempat pertama: Peranakan Place!!!!!! yayyyy-ness ;D


Iced Lemongrass. Nak yang ada madu tuuu. tapi not bad! (Rm7)



Nyonya Braised Tofu. sedap sehingga tak perlu beli Gerang Assam Fish. enough for 3 (RM13)



A must have menu. Honey Sotong. TERBAIK! nyummms.



Kumpul stamp. muehehe alasan. december will end very soon dan favourite aku akan menghilang jua. tsk, jumpa lagi toffee nut ku. tudung daripada The Headscarves Controversy. tantek kannnn???? :)



Barang-barangan.



Aku terbaca mengenai liquid eyeliner ini dalam magz. tak ingat where tapi gatal tangan nak try. (RM49.90 before less)



sampai rumah, hangkut cermin, ditemani Biore Facial/Makeup wipes, highly recommended (RM5.50 for 10 wipes) maka sesi men-try bermula...



In one stroke! kemas.... i like!!!! untuk orang tangan menggeletar. SGT BEST! wahh ehe.



setelah mengepow suami (isteri kedekut itu comel, suami kedekut itu tak handsome tahu... hehe ;p) maka haruslah amik hati dia. 1st lipat baju.



2nd basuh baju.



3rd mengemas dapur. hahaha togel kan dapurku??? sabar... kita dahulukan yang penting dulu, nanti kita tambah island ye sayang suami???? hehe



Diakhiri dengan sesi main bunga api dengan suami. stok raya aritu ;p
bajet comel la tu, pengsan~


haaa... esok nak pi Kinokuniya carik kalendar besar. sapa nak ikut??? toksahla..... hangpa mesti penat kerja siang tadi ye tak? hihi <---- belagak dia ni tak sedar minggu depan mulalah lesap dari blogland. ko ngadapla fail panitia lepas ni. huuuuu




cop,tadi aku blogwalk dan terjumpa mengenai adik Zawawi di blog LadyOfLeisure. Cubalah baca ya di blog sana. Dalam sibuk kita fikirkan azam baru dan benda-benda kecil, kadang-kadang kita terlupa ada insan yang diduga. apalah sangat RM1 pada kita, tapi pada adik Zawawi amat besar ertinya. Saya sudah, kamu sudah? semoga Allah melindungi anak kecil ini. terima kasih daun keladi :)

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette