Monday, December 20, 2010

The First 5 Hours of Full Corset

Bear with me will ya? ;)

No, i could not wait for tomorrow. i must share this amazement NOW!

antara soalan yang bermain difikiran ialah HOW bagaimana such a simple corset boleh menguruskan manusia?

now i know.... :) *disinari cahaya..........."



aku pakai dengan lengkap pukul 4.30 tadi di stokist di batu caves*. mula2 tukat long bra to one size bigger and rhopenya waist nipper terlalu besar. duhhh! and kak salha (salha zain) tolong pakaikan.


oh my... i immediately LOVE my own reflection. i have waist now!LOVE LOVE LOVE!!!! rasa nak menunjuk kat tailor yang kata diriku tiada pinggang. wekkkk! (salah sendiri juga sellu pakai low waisted jeans and kaik bau kurung pun di situ, bukan di pinggang..)


*****ok now, lelaki yang ada isteri dan bercadang nak beli for wife can proceed baca. abang dan adik bujang pi kawen dulu....*****


bila pakai long bra... ohhhhhhhhh disitu rupanya kamu. hiya breasts!! tsk. kak salha ajar cara menarik lemak masuk dalam cup. the end result? hehehehe :)

then i proceed with waist nipper. seperti namanya. it nips the waist. ha? dia kemaskan lagi dn menjadikan aku duduk tegak all the way driving from batu* caves to um*. aku kena dok tegak sbb lebih selesa begitu. heck, lagi selesa berdiri sbb aku memang duduk membongkok. dulu berdiri pun bongkok sbb nak kaver peruts. maybe i was too ambitious, kak salha dah mention jangan ketat sgt awal2 nie. noooooo... yours truly terlalu chenta her own reflection, dia buat ketat-ness yang hanya bagi dia bernapas.. teheeee



pastu 5.15 vroooommmm gi amek cikyoi. vroooommm gi makan sushi zanmai* untuk meraikan diri kami yang bakal menjadi pak chaq dan mak chaq. awwwwww...so sweet! *dang* ;p i was hungry macam orang gila, literally. order ebidon, sushi berplate-plate. yang boleh masuk cuma ebi dalam ebidon dan 3 ketul sushi!!!!!!!! waaahhhhh tekanan. bukannya lapar lagi cumanya rugiiiinyaaa! selalunya aku akan datang dengan baju besar supaya bleh cover perut selepas itu. kalau ada yang pandang lagi, aku pura2usap perut like i am expecting so they would excuse ketamakan aku.

no, not a pretty story. buruk lantak. nafsu. huhuhu

tapi taknak mengalahh. makan juga! ebi dah tahap tekak dah. cissss. last2 oleh kerana takut membazir paksa gak makan sushi. habis makan gi toilet and bukak waist nipper :P hihihi tipu di situ ;p ;p ;p


so next time aku dah tahu tahap makan bila pakai corset premium beautiful. makan hanya untuk menghilangkan lapar bukan melantak lagi. kalau lapa lagi next few hours boleh makan lagi tapi portion kena kecik. ehbagus juga. lalu depan kedai kopi pun cikyoi boleh offer " dia nak toffee nut? hahahahhaha" motif gelak??? ceh.


maka kesimpulannya, dengan pakai corset premium beautiful;
1. portion kecil, tapi boleh makan banyak kali. refer target kita semula.
2. you will absolutely love your own reflection.
selain LV*ku yang tersayang, ini adalah antara investment yang aku sangat-sangat treasure.
3. the most important thing is, jangan mentipu membuka waist nipper!! ;p


Esok nak pergi library UM* nak kaji lagi product ini. nak cari kaitan FIR and fat loss. tourmaline and FIR. semuanya, agar aku bersedia mentally.


kepada kawan2 blogland and mukabuku yang mahu tengok dengan dekat kita boleh buat strip party. awwww!!! haha i mean i can show la, and u can even try it yourself :) if you need testimonial, rajinkanlah diri search di internet. belambak! tapi kena betulkan niatlah untuk apa kamu research pasal ini. i personally love it :)



ok as some yang dah tahu kalau beli before 31 Dec 2010. kamu akan jimat nearly RM900. pretty good bargain.
RM2000-RM2200 + next month akan dapat rebate RM225.
hoho calculatelah.ok kan price?


macam tamak pulak dok seronok sorang-sorang. any question boleh tanya di email, mukabuku atau sms. new mommies embrace this new bengkung, anak dara sepanjang hayat sayang! and all the wifes out there, kita mesti bersatu dan berusaha! mari!!!!


bengkung style lama, lets improvise with a sexier bengkung.

ok, kini boleh tido dengan aman. tadi terlalu teruja. esok 8 hours! and surprisingly, i cant wait for it! :D


p/s: all pictures googled.

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette