Friday, December 24, 2010

Hari jumaat pertama, gaji~ kann??? ;D

my first reason to blog is to be true to myself, well at least to share some part of my life and sharing it with you readers. ah ha gotcha!

;p

my days are not filled with shoppings and branded stuffs because i have other responsibilities that sometimes deter me from doing so.

but buying wise, i am a true believer of quality. datang humah haku, cer kira berapa kasut aku ada? kalau dikira yang aku selalu pakai adala kot 4-5 pasang, yang lain beli sbb murah in the end aku rasa nak bagi orang. haha ;p a 3 and a half inch wedges. hapo ko gilo syana????? eh anna????? apo lak lupo namo sendiri ;p

ini yang ada dalam stor bawah tangga:


impromptu buy. ececeh... heels too high, walaupun tapak lembut, dia tak sokong kaki. aku rasa aku tak sesuai dengan wedges la. kaki kurus (muntah muntah) tapi kasut bulky. tak sesuai ;p


it wasss damnnnnn cheappppp. RM30 gitu. u never go wrong with black. tapi yang ini cutting depan dah 'i like' tapi.... ape yek yang tak kena.


bought during our second trip to Tokyo*. paksa kaki agar muat. sian pakcik kedai... mesti dalam hati risu gergasi nie rosakkan kasut kedai dia. keke. tapi pernah juga pakai 2-3 times. sayang sbb aku suka SANGAT the design. S.E.X.Y.


ini saya sayang. tapi tak suka pakai bila ngan cikyoi. tetibe cikyoi memendek. tapi ini kesayangan saya. muah muah.

errr ok. memang saya tak perlu jadi begitu.

my comfiest outfit would be a long t-shirt (panjang bawah bons and lengannya), skinny jeans, selendang bercorak (check out this site www.the-headscarves-controversy.blogspot.com - nice cutting and prompt delivery), a gucci handbag and a platform. aku gila ape2 bercorak macam weave tu. hoihhhh tak tahulah nak describe!

but i can only pull this comfiest look kalau perutku flat, which aku tengah berusaha. buncit selama 27 tahun ko ingat 3 hari boleh flat macam landasan???


perutku, walaupun orang asek dok kata aku kurus. hmmppfffttt. buktinya walaupun nampak macam kurus tapiiiiii!

;D

eh apa topik aku sebenarnya??? ;p

eh ok kengkawan. saya mahu bagi anda motibasi kerana japlagi anda nak pergi shopping kannnnn. gaji dah masuk kannnnnn?????


menyelit sikit... daripada beli baju a size bigger to sorok your falbby bits yang hanya kamu yang mengerti, cuba bersedekah dengan diri sendiri. belilah sesuatu yang MEMBAWA KESIHATAN DAN KECANTIKAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL.



baju will come and go, your body is for ever.


it might seems like a big investment. YES, because you are investing on YOUR HEALTH.

Bersedekahlah kepada diri sendiri.
Call me NOW/SMS me NOW/ Email me NOW.

Anna Banana. 0.1.25366246. anna.abdul.hamid/gmail.com.

Jom jompa ramai2 at any place, kalau shy jumpa sorang pun takpa.
cubalah sendiri :)
Sementara REBATE masih ada.
December harganya RM1700++ - RM1900++ (after rebate)
January 2011 onwards RM2400 - RM2600.


:)

selamat bershopping. baca bismillah sebelum mengirai duhet. hihiks!

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette