Thursday, December 23, 2010

The Meeting....

.... went so well. i almost fly! haha


semangat!! ada satu ayat kak salha cakap yang buat aku rasa sayu je. tapi nantilah, when the time comes, aku akan cakap. sekarang segan ;p

tapi haku tak bawak camera *dangggg!!!!* *desyummmmm!!! rasa nak upah hero tamil tumbuk diri sendiri!!!*

we met at IKEA* cafe during lunch hour. ramaiiiinyaaaaa manusiaaaa. tapi aku dah siap2 makan sebelum tu sbb lapaq weh. tapi aku rasa everytime pakai premium beautiful memang TAKKAN BOLEH makan banyak,serious alas perut,nak minum air waktu makan kena pikiaq banyak kali sbb takut tak celuih nak masuk nasik. last2 kupilih air lebih banyak, penat berjalan mengukur Curve* sebelum meeting ;p



waktu jumpa kak salha, jumpa juga Noorus, shes a vogue mommy from Kelantan. woooooo vogue ok but very down to earth. tokey emas lagiiiii :D

she have 2 children, at one glance tak nampak apa yang besar but who knows kan apa masalah orang lain ;)

Kejap lagi nak pi sekolah edar budak2 punya result PMR. cikgu doakan kamu semua berjaya. jangan terlalu mengejar keduniaan, ingat, adab dan perilaku yang baik harus disemat selalu dalam diri. berterima kasih walau sedikit kepada semua, SEMUA yang pernah membantu. ingat tu gals?

hihi bukannya depa baca pun tapi kadang-kadang kita boleh cakap, boleh tunjuk, boleh suap. yang decide nak ikut atau tak diri depa sendiri ;)


Lepas ni nak pi stokist kat Batu Caves* untuk beli "PB Wash". Diorang kata cuba buat experiment basuh guna PB wash and perati kaler air, gerenti keruh tapi bukan kerana warna turun? hmmm, musykil.


ok darlings. nak menyambung tugas jadi cikgu semula ;) sambil2 tu tengoklah link kat bawah. itulah Salha Zain, tok guru i :)


http://h0n3yt0th3b33.blogspot.com/2010/09/beautiful-transformation.html


teheeee aku tak pandai coding!


p/s: all pictures googled

p/s/s: losing 0.5 grams per day not bad at all :D

3 comments:

Siti said...

1st milestone detected !! yeay!!

Anna Banana said...

1 of many! seriously siti. haritu dah measure!!!!! hihi tak sabar. next week aku reveal, bleh masuk wall of fame dlam blog hang kan ;p

hehe tak malu ;p

Siti said...

hehehe..sgt2 dialu2kan..

all the best dear =)

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette