Tuesday, December 28, 2010

Premium Beautiful Testimonial - 1st week.

my.very.own.testimonial :D


i was nervous about this. sebelum weighing myself tadi, teringat our balik kampung trip and endless makan sessions. tsk ;p



ok...... masanya telah tiba!! kuatkan semangatmu Anna!!! (see tak kompius nama sendiri lagi~ ;p)


Before:


Sebelum:
height: 168 cm
weight: 62 kg

waist: 74.5 cm
rear:95 cm

Selepas:
height: 168 cm
weight: 60.35 kg (-1.75 kg, btw aku guna Tanita. very accurate, % lemak pun hadooo)

waist: with PB 70.5 cm, without PB 72 cm (-2.5 cm :D)
rear: with PB 97.5 cm, without PB 96.5 cm (+ 1.5 cm yuhuuuuuu semakin mantapsss!)

Generally;
1. Cangkuk waist nipper dulu hazabbbbb nak cangkuk yang pertama, nooow sudah cangkukan yang ke dua. wiiiiiiiiiiiiiii :D

2. ok ini gross but true! period flow. omg! very heavy! tapi aku memang takde history sunggugut tapi flow dia sgt sgt sgt heavy!

3. siang aku pakai min 8 jam. masa makan malam aku pakai waist nipper sbb nak control food intake, sgt selesa perut, tak overeat good anna, good. buku sudah bertemu ruas.

no major transformation yet but oklah for a week :)

i know its a long way to go, but, masih lagi satu improvement. any improvement is good enough for a sitting-around-lazy-bum like me. bila dah start kerja nanti tak sempat nak jog bagai so ini sesuaila dengan diriku. hoh macamla ko rajin jogging ;p

sambil-sambil kamu berfikir, saya sudah ada sedikit improvements. kamu bila lagi mahu start???? new year new you? maybe??? ;p


RM58 per month. ASK ME NOW!

saya siap bagi kamu RM225 next month jika kamu beli/book before 31st December 2010.


Alhamdulillah!


tralala tralala~ eh btw, i think their waist nipper adalah yang TERBAIK. membentuk badan dengan senang. LOVE LOVE LOVE!!!


jangan tgk bons ;p tgk waist dia, ada macam lace tu kan. pull the string until you achieve the desired curve. tapi jangan terlalu ambitious awalnya! ini memang favourite guwe. (pic googled)


ada 3 tahap cangkuk. haku sudahpun ke cangkukan ke dua!!! yay yay! :)

tah-taa:D


p/s: now ada masalah baru, baju yang aku aim yang akan hug my body nicely (for soubetsukai dinner) sudah loose. apa macam??? ;p mau beli baju baru ka?

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette