Saturday, January 1, 2011

Reinventing Myself

*sticky sticky. please scroll ke bawah untuk melihat post yang baru darlings :)*



not that i hate myself darlings. i love meeting the person who lives inside the mirrorland. haha perasan kan??? well except after aku melantak la, perut macam belon, tapi masih lagi kusayang kerana cikyoi lagi hebat. hihi ampun ;p



cuma melankolik sikit la. bila dok ralit comment blog member then tetiba sedar yang ada kemungkinan member blogland tak kenal guwe because im using different name now. *sebak* tapiii drama tak boleh buang la~ ;p

i have been blogging since January 2007. almost 4 years. pahit manis semuanya tercatat di ReminiscenceOfSort but i have to closed it because it became toooooo negative. becoming something that i am not.

so i decided to reinvent myself. aku mahu berkongsi yang manis dan sama-sama berkongsi rahsia menukarkan lemon kepada lemonade as the mat salleh says.

Hi i am Anna. Banana because i am full of emotion like when i hug, i like to hug real tight, my motto is hug like a hulk. haha, mental!


maka terciptalah blog ini.

they can take the blog away from me, but they cant take the blogger in me :D




5 comments:

mysara said...

same reason aku meniggalkan maistorychamber.. misi baru, share yg indah2, simpan yg busuk2 :)

Anna Banana said...

betul! 2011 tahun yang positive. we will help each other. remind each other of the purpose.

jadi negative nie penat kan?

;)

Lea Dzahir said...

all the best for 2011 ye! Lea tak tukar sebab masih syg pada blog tu.. sekarang xde buh byk negativiti dah.. semua positif ajer.. hehe.. ;)

Siti said...

yeay!! sudah ada cite baru....and yang paling penting it is a +ve story!

Anna Banana said...

alea: you too!!! kadang2 rindu juga pada tempat lama :) kalau ada reader pun depa dah tahu tahap sewel saya bagaimana ;p

siti: hoyyeeehhhh! positive bebeh! insyaAllah i am working on in :)

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette