Monday, December 20, 2010

Sceptical but Desperate II

:D hihi malu!

i need to lose some weight! desperately!

so i searched, asked and finally put a list of what i was looking for. eh "was" past tense? dah jumpe ke? ;p

maka, i made a plunge. tengok sana tengok sini. scientific explanation aside because it worked with so many people, sampai aku tak sabar nak cuba. memenuhi semua kriteria yang aku cari...

1. tak perlu tahan makan (checked!)
2. tak perlu DIMAKAN/DIMINUM (checked!)
3. tak mahal to maintain, long lasting method. (checked)

well although ada yang akan persoalkan disini. yes its RM2400, but aku bayar RM1775 camtu la sbb ada promotion that end 31 Dis ini. and i dont have to worry about rosak sbb boleh diperbaiki sepanjang hayat. sudah long lasting disitu~ ;p

4. tidak suffer :D (checked)

not bad, selama ini baca org kata kemas. memang kemas rasa badan.macam so lipat2 lemak masuk dalam drawer. haha! dan tidak lagi self conscious bila angin bertiup ke arah lemak. berbaloi! at least for me :D

5. do not consume a lot of time, bancuh shakes, bawak bekas shakes etc etc (checked)

so i bought this ;p




tengokla perut Maria* Farida! leper... macam landasan kapal terbang. mahu!!



dengar2 mereka juga pakai, seriously?




and even her royal highness!




ok, now, dont go "lerrrr another hellhemhell". i am not here to sell altho aku can sell sbb ahli ( aku nak beli barang cheaper ;p), not yet kot sampaila aku puas hati sendiri, i am here as a neutral and desperate human being. just like everyone else, maybe not in the same aspect but who doesnt at one point of our life?

watch this space as i will update my stat!


aku dah start with the long girdle semalam. kejap lagi nak pegi tukar saiz for long bra (senak haku, kecik sikit) and belajar cara ikat waist nipper. tsk tak sabar nak pakai the whole set sebenarnya and experience apa yang diorang dok cakap. i'm curious yo!


:)


there, my 'IT' experiment i told u guys before, juga azam tahun 2011 saya. doakan!


No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette