Wednesday, December 29, 2010

Takda Nafsu............

..... nak shopping, hatta nak beli ubat gigi pun pemalas kronik... ntahla malas benorrrr nak ke mall!


sekarang nafsu meluap-luap nak simpan duit!


nak settle PTPTipu hutang!


nak mencambahkan duit!



money can't buy you happiness but surely gives you options. pretty good ones really! :P


i LOVE investments. i prefer medium risk with medium return sebab tu takda ASB aku nie.... hihihi maybe aku sorang je kot takde ASB kat dunia ni, eh tak, cikyoi pun takda. haha. so this month aku akan buat keutamaan untuk invest juga dalam ASB,low risk with OK return. *jeles gak tgk korang dapat bonus ;p*


kalaula dapat duhet banyakkkkkk banyakkkkk apalah yang aku nak beli yek?

(selain bayar hutang dan umrah which like *ofkossssss mestilah aku nak buat!!!* haha)


mahu:


Louis Vuitton Damier Trevi!!!! I've been salivating over this bag for a loooooooong time. cececeh, dalam takda nafsu, dok teringin hok mahai skali ;p tehehe tapi insyaAllah, someday, who knows ;)


Louis Vuitton Multicolore Porte-Tresor. Actualy suka yang monogram tapi nampak cantik pula yang ini. hmmmm verangan memang best..... :)


Alas! membuat taman di depan dan belakang rumah. nak nak nak! nampak simple je kan this one. simple, sejuk mata!


maybe beach vacation anywhere in Sabah Island. nak pleaseeeeee.... :D hohoho kumpul duhet!


tapi aku paling mahu ini..... semuaaaa orang mahu ini kan? :) ok baby steps.


juga ke sini suatu hari nanti. menjadi tetamu-Nya. i always envy those yang telah dijemput ke rumah-Nya. Suatu hari nanti... usaha tengah dilakukan :)jealous sampai nak nangis. haaa gittuuuuuu ;p



Kita (termasuk aku) selalu merungut tentang apa yang kita mahu, mahu itu ini itu ini, tapi kita tak bergerak. tak buat apa-apa. kalau kita buat A, kita hanya akan sampai ke tahap A, untuk ke tahap B kita perlu membuat B.bukankah???


Maka, inilah azam tahun baru aku yang pertama, a "debt free life"!


aku percaya rezeki datangnya daripada Allah, sedetik terlintas niat di hati, timbang tara dosa pahala terus diadili. it's ok. i have you Allah :) Niat dalam hati, hanya Engkau yang Maha Mengetahui.


Berusaha!!!!!!!!!! :D



eh coppppppppp. lupe pulak. CALL ME for Premium Beautiful Promotion today before 2 o'clock! ;p menyelit itu thetapppp!!


p/s: all pictures googled with love ;p

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette