Sunday, January 2, 2011

Handsome Companion :)

what is better than good food with one handsome companion?



tak bolehhhh lawannn ini budak kicikkk. Handsome boy! :D



sepatutnya semalam makan-makan jumpa. disebabkan depa penat mengukur zoo dan aku pulak kurang sihat (walau ditertawakan doktor kerana bp stabil, tak demam, tak flu.... cisss) maka ditangguhkan ke hari ini. memang aku tergedikkkkk la nak kuar sebab dah lama sangat tak jumpa emmil. nak pegi 'school' dah. hihi.

mula-mula ajak depa pegi Sahara Tent di Alamanda. tak jadik. ke Sari Ratu di Kelana Jaya. kansel. last2 ajak gi Mahbub Lucky Garden, Bangsar sana pekena nasi beriyani. hohhhhhh sedap! pengsan~ hehe aku ni sexcited sikit mulalah berdrama pengsan bagai. haha.

terus balik?????

no,no,no.

Cafe Barbera di Bangsar. pi pekena kopi dulu. tadi sembang tak puas.




(photo googled)
nice interior! ambience yang tenang je. boleh tidoq... zzzzz...

:)

ok, lets just see the pictures:


2 Cappuccino Italiano, 1 Cappuccino Sherkato (hahaha hantammm namanya!) and tiramisu. not baaaddddddd. very nice actually, though i like my tiramisu a bit bitter ;p tapi kopi dia sedap la. next trip nak cuba Aglio Olio. eh bukan kata nak kopi ke?? ;p


cubaan membuat achu diabetic. "sugar...... mommy" selang seminit. hihi


awwwwww.... cair hati makngah sayang...


pempuan yang hadir. tuan tanah (t*t*k bukan kembung begitu yaa, tudung itu jenisnya keras, benerrrr sih, haku rembat je baju takyah iron nak keluar ;p), sis in law yang ever melepak putihnya (i gave up!) bersama anaknya yang panjang ;p dan Achu choo choo.


ok, esok sudah mula bekerja! usaha Anna!

show yourself what you are made of!

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette