Thursday, January 6, 2011

Inbox Spring Clean

tadi aku 'kemas' inbox. buang abis notification email from FB tu. adeh, letih jari. heee ;p patutla aku banyak terlepas wedding member. aku ilang password, hampuuunnn!


tiba-tiba jumpa gamba lama. masa kat negara matahari terbit. Mbak bawah rumah beria ajak ke kelas nihonggo. dah ater.... namanya pree. pegi jelah. gigih aku tau! mbak dah sarat 7 bulan dah tak larat lawan angin winter, aku pegi jugak kelas ;p kurusss nokkk mak mase tu, merana agaknya. hahahaha. 50.00 kg with 168cm of height. *pengsan* lagi 9 kilogram aku nak capai tahap itu. tapiiiiiii cikyoi dah kata tak mahu kurus sgt. min 55 kg. tihihi. nyampesss. eh, apa aku melalut. ok sila tgk gambar!





ramai-ramai. sensei 3 orang daripada kanan. Mbak yang pakai tudung putih, seorang dari china dan Seiji san daripada Brazil. teheee barulah aku tahu yang ada segolongan di sana yang half-blood gitu. separuh brazil-japan. dia dapat sponsorship belajar bahasa and budaya for FREE. syiok! Mbak pulak ikut husband, double syiok!


Takoyaki buatan sendiri ;p


pose hape lagi yang boleh di buat di sana????


peace!


peace II.


peace III.


pengsan terlebih peace!



tekun ok. tekun membuat maki sushi.hok lain tukang gelak. bagus ye rakan-rakan. heh.


cubaan Mbakkk!! hehehe




of course i miss that phase of my life. tetapi setelah tiga tahu berlalu plus a second visit to clarify the feelings that we felt., rasanya, kami dah terima kenyataan :) masa silam tidak akan kembali, tidak kira how bad we wished for it. maybe life is now, breathing, fogging up my laptop screen, writing this for you to read.


:)

2 comments:

Siti said...

sure miss being there kan??

Anna Banana said...

sometimes :) banyak memori manis di sana. 6 bulan pertama as husband and wife di sana. berdua di bumi asing. tak boleh diterangkan dengan kata-kata.

:)

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette