Friday, January 7, 2011

Premium Beautiful Latest Promotion! :D

sure die one... :D

....this is what i heard yesterday......


Sempena Penajaan ke Hong Kong, pihak Hai-o dengan murah hatinya telah melanjutkan PROMOSI REBATE!!!!! die die die!

you see, aku beli pun RM2000 tau... 11th ni baru dapat rebate :D aku pun tgg rebate je. banyak tu pengurangan dia RM800++ from retail price!!! original! fresh! lifetime warranty!!!


omg!


cakap banyak pun tarak guna sayang, perempuan bila sekali dah biasa pakai.... bila tak pakai rasa, hmmmm how should i put it ya? rasa menggelebeh :D



i am ecstatic. beyond ecstatic!
aku tahu and sangaaatttt faham ini investment... sebab itu i am promoting it!
aku dah pakai, dah rasa best tang mana! sedap sgt pakai. kemas sgt badan!



kalau cerita kat sini 6 hari 6 malam tak habis. email/ call me for appointment or inquiry. buleh tanya apa-apa. kongsi ilmu tak luak lah :)even tak beli from me, if you nak kongsi pengalaman, sure can... contenglah di komen ;p



ok.... saya mengisytiharkan bahawaa......

PROMOSI TERRRRRRRBARU PREMIUM BEAUTIFUL


January-March 2011

Cash Term (including cc withdrawal and RHB Easy)

RM2000-RM2200 + rebate RM225 immediately!!!! + PB Wash RM42 for FREE!!!!

Installment up to 5x!!!

RM2000-RM2200 <--- this is insane! book your sets now!! + PB Wash RM42 for FREE!!!!


and


if you guys nak buat groups pun boleh....


pendek kata silalah call/sms/email me! tak tanya rugiiiii.. i am dead serious!

anna.abdul.hamid@gmail.com
012.5366.246

ok darlings, please excuse myself. nak pi tengok cermin sambil menyintai reflection sendiri.




awwwwww ;p

2 comments:

Hot Mummy said...

wah!! installment 5x? nak beli la. camne? email me mummykimi_05@yahoo.com
tq.

Anna Banana said...

Hot mummy, check email you tau! :)

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette