Monday, January 24, 2011

Premium Beautiful Testimonial - 1 Month.

Sebelum: (21 December 2010)
height: 168 cm
weight: 62 kg

waist: 74.5 cm
rear:95 cm


Minggu 1:
height: 168 cm
weight: 60.35 kg (-1.75 kg)

waist: 72.0 cm (-2.5 cm :D)
rear: 96.5 cm (+ 1.5 cm)

Minggu 2:
height: 168 cm
weight: 59.35 kg (-2.75 kg)

waist: 72.0 cm (-2.5 cm)
rear: 97.0 cm (+ 2.0 cm)

Minggu 5 (After 1 Month)

height: 168 cm
weight: 59.35 kg (-2.75 kg)
(TAK BERUBAH ;p)

waist: 71.0 cm (-3.5 cm)
rear: 97.0 cm (+ 2.0 cm)
(TAK BERUBAH ;p)


Generally;

Minggu 1
1. Cangkuk waist nipper dulu hazabbbbb nak cangkuk yang pertama, nooow sudah cangkukan yang ke dua. wiiiiiiiiiiiiiii :D

2. ok ini gross but true! period flow. omg! very heavy! tapi aku memang takde history sunggugut tapi flow dia sgt sgt sgt heavy!

3. siang aku pakai min 8 jam. masa makan malam aku pakai waist nipper sbb nak control food intake, sgt selesa perut, tak overeat good anna, good. buku sudah bertemu ruas.

Minggu 2:
1. Waist Nipper cangkuk ke tiga ya' all!!!



Minggu 5:(After 1 Month)

1. Saya period semalam pagi yo. no PMS no pain but the flow... heavy! ;p good for me yang selalu rasa macam period "tak habis" ;p

2. waist nipper cangkuk ke 3! long bra cangkuk ke 3!! heeeeee...... :D

3. girdle macam second skin. SELESA!

4. i have stretch marks on bons bons *malu* disebabkan oleh badan mengembang kecut mengembang. aku tak percaya waktu other testimonials kata stretch marks boleh hilang dengan hanya pakai Premium Beautiful. bila my stretch marks dah licin, still there, but less obvious, kulit sgt supple and licin.... haaaa baru percaya!! MENAKJUBKAN SGT!

5. i ate a lot. i even gloat about that ability to my husband. aku dah cari jalan supaya aku boleh makan banyak walau dengan PB. haha but aku tak risau ;p makan banyak berat maintain.... lalala ;D



I FEEL WEIRD WITHOUT PREMIUM BEAUTIFUL.



ok. gambar! :D


Tarikh Gambar: December 2009. My little brother's wedding. your truly duduk di tengah. terpaksa menegakkan badan. kalau tidak perut sure nampak ;p pakai girdle cap ayam pun member kata macam nak burst baju tu. kan kak yan???? haha. MERANA for the whole majlis kerana tak selesa dan panas di girdle, demi cantik tahan juga. muka tahan napas tu~ ;p

terus tak pernah baju itu kerana tak muat, kalau pakai sure nampak perut and I HATE GIRDLE CAP AYAM!


After Premium Beautiful

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

haha ;p not funny Anna!
*

*

*

*

22 January 2011



same baju. LONGGAR!!!!!!!!!! HOW LONGGAR?


i have to pull the dress to look more presentable :) berapa banyak longgarnya?????


nampakkkk takkkkkkk??????????????????


:D


hehehe


my darling handsome husband(kalau aku tak cakap, sapa lagi nak cakap kannnn???? :D) tanya dengan penuh innocent..

"bee, dia rasa dia dah kurus ke?...."

jawap seorang isteri yang juga innocent...

"takdelah kurus sangat tapi rasa macam badan dah jadi lagi cantik dari dulu...."



hahaha... now i can answer that without tersentap!


Happy??????? BEYOND ECSTATIC!!!!


puas hati for a mere one month of wearing Premium Beautiful. i lost 3.5cm di pinggang, i lost 2.75 kg (with 168cm of height that considered normal) and my pity leper butt terima pertambahan 2.0cm which i like, very much ;p

no diet, no time for exercises like jogging ( i lead an active lifestyle sebenarnya sebab naik turun tangga, berjalan, etc etc) and i wear Premium Beautiful more than 8 Hours a day. itu sahaja!

tralala... tralala....tralala :D

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette