Monday, January 3, 2011

Premium Beautiful Testimonial - 2nd week.

masa untuk testimonial ke-dua!!!!!


weeeeee!!!!!


Sebelum:
height: 168 cm
weight: 62 kg

waist: 74.5 cm
rear:95 cm

Minggu 1:
height: 168 cm
weight: 60.35 kg (-1.75 kg)

waist: 72.0 cm (-2.5 cm :D)
rear: 96.5 cm (+ 1.5 cm)


Minggu 2:
height: 168 cm
weight: 59.35 kg (-2.75 kg)

waist: 72.0 cm (-2.5 cm)
rear: 97.0 cm (+ 2.0 cm)

Generally;

Minggu 1
1. Cangkuk waist nipper dulu hazabbbbb nak cangkuk yang pertama, nooow sudah cangkukan yang ke dua. wiiiiiiiiiiiiiii :D

2. ok ini gross but true! period flow. omg! very heavy! tapi aku memang takde history sunggugut tapi flow dia sgt sgt sgt heavy!

3. siang aku pakai min 8 jam. masa makan malam aku pakai waist nipper sbb nak control food intake, sgt selesa perut, tak overeat good anna, good. buku sudah bertemu ruas.


Minggu 2:
1. Waist Nipper cangkuk ke tiga ya' all!!!

*ok, chicken dance altogether now!*

2. mula duduk tak senang if TIDAK PAKAI PB. <---- tak sangka. tak sangka a corset can transform my confidence level. bagus juga tak perlu fikir whether my love handles tu obvious sangat.


Today mark the second day aku makan. Pil Maharani and wear PB. Mana tahu ada rezeki, boleh kita semua berjumpa dengan Imaan ;)




In one big box, ada 6 box kecik, cantikkkkkkk. apa dalamnya?


ada waxed ball. waxed, tak sangka, dalam dia ada 50 biji kecik2 warna hitam. senang je nak telan ;p

aku siap tipu cikyoi, saja nak mengusik kata kena telan bola lilin tu. hahahahah. siap dengan penuh perasaan dia kata "orang TAK IZINKAN dia makan bola tu" pehtu bila dia tengok aku gelak sakan baru dia tahu dia kena sakat. hihihi. tula selalu sangat sakat orang ;p




Look out for January Promotion!!!! sure pengsan punyaaaaa! dont miss out on that. January is my month of giving.

Bagi yang masih ragu2. nak PEGANG. Nak TRY!. nak TANYA pasal harga. DISCUSS pasal harga,


CALL ME: 012.5366.246

shy shy cat kalu, EMAIL ME!
anna.abdul.hamid/gmail.com



tata!

:D

3 comments:

NuRuL AiNA said...

mmg rear akan bertambah ek?

Anna Banana said...

aku takda b*nt*t so dia naikkan tang situ. sbb tu PB membentuk, apa yang kurang dia tambah, apa yang lebih dia kurangkan. i like my bonts stat now ;p

Siti said...

wow!!! ada perubahan!!
good to hear that..keep it up darl!

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette