Friday, February 4, 2011

My Secret Weapon of Nightime Binge (Lactolite)

If you refer to my "Love Promotion", pakej slim dan sihat, saya masukkan sekali Lacto-lite. Ramai yang bertanya apa itu Lacto-lite??????


Hari ini saya akan kongsikan "rahsia saya makan waktu malam etc cakes, nasi, heavy carbs tanpa naik berat badan!!!! turun lagi adalahhhhh"


ye kawan-kawan.... saya tidak boleh mendiet. saya pemakan banyak tapi mahu kurus...

:p

inilah senjata rahsia saya.



*NURICH LACTO-LITE adalah yogurt kultur hidup & inulin menggabungkan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman

*NURICH LACTO-LITE simbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan inulin meningkatkan lagi keberkesanan probiotik.

*NURICH LACTO-LITE tidak menyebabkan kekejangan perut mahu pun cirit birit.

Bagaimana NURICH LACTO-LITE dapat membantu kita?
** Menyingkirkan toksin badan
** Menggalakkan metabolism
** Mengurangkan beban badan
** Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
** Membantu dalam penghadaman
** Membantu melegakan sembelit

Packaging yang ringan dah mudah dibawa ke mana-mana,
di dapati dalam bentuk sachet.

1 kotak = 25 sachet = RM158.00

Minum 1 sachet jer sehari for faster result but for maintenance of health, every 2-3 days would be okay dan jangan lupa minum banyak air untuk kesihatan badan. Tapi pengguna Premium Beautiful memang kena minum banyak air. kita semua kena minum at least 2 liter of water.

My own testimonial?????

when i first took Lacto-lite, saya memang target nak kurus cepat je. Alhamdulillah, saya ambil bila makan waktu malam, after melantak tu ;p berat tak naik, turun lagi adaaa. sekrang berat saya 57.4 kg.... hehe 1 kg of decrement. Not bad at all ;D

ok continue;


Minuman serbuk Yogurt Kultur hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup & inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.

you can refer HERE and jom tengok gambar ni;


Prebiotik ialah bakteria baik (contohnya dalam Yakult etc) bekerjasama memastikan keadaan usus yang kondusif untuk perkumuhan. Inulan act as a fiber and provider for prebiotik. Tengoklah bagaimana probiotik menghakis lapisan kotor di dinding usus. bila dinding usus baik, penyerapan nutrien dan air akan menjadi lebih baik. kulit serta merta nampak cantik!


Lactolite tidak mengandungi sebarang herba atau kimia yagn bersifat laxative, macam julap atau ubat kurus yang lain. Oleh itu kita tidak akan menyebabkan kekejangan perut/cirit-birit. proses dia lembut. macam nak terkentut je tandanya... hahaha.opsss too much information ;p

Ciri-ciri HEBAT Lactolite;

1. Tahan terhadap asid perut & garam hempedu
2. Keupyaan hidup & mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan.
3. Kebolehan melekat pada sel usus dengan baik.
4. Diiktiraf oleh FDA sebagai Generally Recognized as Safe


oklah saya cerita pengalaman sendiri;

Buang air besar tu asing bagi saya. whaaaattttt?????? omg!!!!! boleh aku keluar statement begini di blogggg??????

*pengsan*


nak wat camne kan. the truth. 3 days selalunya. and kulit nampak kering and kusam. Lepas Premium Beautiful dan Lactolite. EVERYDAYYYYY you allll!!!!

Bila nak membuang dia bagi signal yang subtle, tak mendesak, tak ada CRAMP. aku pernah makan pils murah kedai singseh, sakit siotttt perut ;(. and rasa Lactolite sedap, hape yang aku cakap ni, lactolite tak ada rasa tapi ada hint of vanilla. boleh campur dengan jus buah cuma jangan guna air panas. thats all.


disarankan minum pagi. aku minum after dinner/ my night binge. tehehe. worth more than what i paid for!


ok, itulah senjata rahsia saya.....


sekarang saya tengah bermurah hati.



i will give 1 sachet of Lactolite bernilai RM6.32 for FREEEEEEEEEE!!!!!!!


HOW??????

Just SMS me!!

012.5366.246



Hurry!!!! Only for the First 25 peoples sahaja!!!!!!!!




:D



No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette