Friday, February 18, 2011

Premium Beautiful Testimonials/Feedback ;D

oklah, i suka testimonials, hihi. tapi hri ini just a few sahajalah sbb masih peringkat confidential between seller and clients. hihi walaupun hati gediiiikkkkkk sgt nak blog!

Pengalaman 1

the transformation was beyond amazing. gilaaaaaaa!!! aku sendiri pun jealous masa pakaikan.




http://b1tt.blogspot.com/2011/02/macam-mana-saya-boleh-kurus.html

jaga pemakanan memang akan turun berat badan, kalau tak bersenam memang susah nak bentuk semula badan.... kalau kamu (ehem...kita ;p) tak sempat bersenam how????? susah hati mak nokkkkkk!

tapi alhamduillah, cantikkan badannya selepas disarungkan dengan Premium Beautiful? ;)

Pengalaman 2

i tell you MASA BERPANTANG adalah masa TERBAIK untuk memakai Premium Beautiful!! dia betulkan kedudukan breasts dan menggalakkan pengeluaran susu, ini depan mata masa berlaku, depan mata i ok tengok riaksi anak one of my client. wow!! the tip is, getting the right size!

Pengalaman 3

smses with clients, OMG!!! reading about their transformation. Syukur sgt! Impian bersama-sama, kita kejar sama-sama. *tears welling up*





gambar tidak diedit, cuma tutup nama sahaja, ukur lilit dada bertambah? hehe. like like!

Pengalaman 4

Negative vibes is sure esier to succumb but i learnt to be strong mentally. untuk jadi REDHA. kadang-kadang waktu inilah kita nampak jelas, hijab terbuka luas, mana satu kawan. kawan bertukar jadi monster yang tidak menyokong kawan pun ada. tak apalah, people akan judge, criticise and look down on you. its easier to hate, babe :)

when i am in doubt i will go back to my intention and i will make peace with everything. this business does taught me a lot about human and of being one. Alhamdulilah for that :)



And dearest clients and partners. you guys are my SOLACE :)

*peluk berjemaah*

hiks

tah-ta!

1 comment:

Just Call Me Bitt said...

memang sangat tidak mengecewakan dgn pb!!

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette