Monday, March 14, 2011

Breastfeeding and Premium Beautiful

soalan biasa daripada clients: "saya menyusu/breastfeed baby.. boleh ke pakai PB? tak susah ke nak tanggal-tanggalkankan PB?'

ok sayangku mommiess out there. i hear you! tanggunjawab kepada baby kita melebihi kemahuan diri, with Premium bBeautiful, you dont have to choose. boleh dapat KEDUA-DUANYA!!!!! baby dapat bekalan susu yang banyak(on this later ;p) and you get your body back!


the pictures are courtesy of Amalina Amir, Shah Alam. Terima Kasih :)
http://mysweetmotherhood.blogspot.com


ini pandangan depan Long Bra


Turunkan lace cup, dont worry, kain tak rosak,kalau rosak sekalipun warranty seumur hidup kan??? :D




kalo pakai freestyle, ada cangkuk khas kan yg medela bagi, pakai yg cangkuk A and sangkut kat adjuster long bra td tuh..pastu yg nk kepit tu,kepit kat waist nipper(bengkung).




yang penting ialah bawa anak rapat ke dada kita, waist nipper kan memastikan kita susukan anak dengan posture yang betul. kalau tak asyik tersenget2 nanti sakit belakang wahai mommies. kalau sekarang tak rasa, later on mesti terasa :) jaga badan kita ya, sian anak2 bila kita dah berusia asyik sakit sana sini, lenguh sana-sini.

kalau mahu tengok sendiri, contact i. tanyalah harga, i can guarentee that my price is the best :)

Premium Beautiful yang paling MURAH!!!!!!

kan best kalau mommies yang menyusu dapat body figure like this??? no need to sacrifice, no need to choose, we can have both!




Anna
010-220 5514
anna.abdul.hamid@gmail.com

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette