Thursday, March 17, 2011

Premium Beautiful Murah? Fake?

A gentle reminder for all my darlings..

Buying Premium Beautiful is indeed an investment! We invest with gold, bags, property but often neglect the most important thing, DIRI SENDIRI. interesting kan?




i heard experiences of my mentors of how peoples trying to get Premium Beautiful for much cheaper price ended up diberi saiz yang salah!!!! kerana seller just wanted to sell the stocks.

well.....salah saiz je kan... saiz je....

WRONG!

size is everything!
size penting in contouring badan agar melekap kemas pada badan. seriously size yang paling penting. wrong size= TIADA KESAN.


Fake Premium Beautiful for cheaper price.

BUY FROM LEGITIMATE PREMIUM BEAUTIFUL SELLER! Premium Beautiful ada lifetime warranty! that is one of the reasons why it is an investment. koyak, baiki. patah? baiki! tapi kalau sekadar beli dengan penjual yang tak dapat dipastikan ligitimation mereka... mana nak bawak if PB kita rosak/koyak ????? memangla bayar lagi murah... say..... RM1500, for original price that is RM2000. you akan dapat ketenteraman. you have your own consultant.

sekarang dah banyak lambakan korset, yang rupa hampir sama pun ada. pffftttt nak ke dapat tiruan? benefit macam PB langsung tak ada, waktu pakai mungkin kurang bulges,but bear in mind kualitinya ya, buka sahaja.. haaaaa tu dia!

i proudly take care of all my clients. each and everyone. wehoooo. mencabar, berbaloi and i suka! kalau orang yang menjual hanya nak habiskan set sahaja, macam mana nak dapat aftersales service yang baik kalau niatnya hnya nak habiskan sets yang dia ada. stok lama maybe???




Second-Hand Premium Beautiful.

Memangla murah..... tapi tak ke sakit hati kalau kita ingat beli set baru, rupanya set lama, set orang lain dah pakai tapi kita tak tahu siapa! oh myyy dah basuh ke belum?

tapi kalau kita tahu itu set second hand, dan bersedia dengan apa sahaja risikonya. then up to you.



kenapa saya remind you darls of this? sebelum nasi menjadi bubur darls. and i really-really pity those girls yang telah menjadi mangsanya.

remember, diri kita adalah ciptaan Allah, menjaganya adalah tanggungjawab kita. apa yang akan kita jawab nanti jika kita membeli itu dan ini tetpi membelakangkan kesejahteraan ciptaanNya?

with family full of cancer history, i learnt my lesson well.

:)


For AUTHENTIC,NEW and GREAT AFTER SALES SERVICE and CHEAP (REBATE MARCH ONLY)
call me/ sms me 010-220 5514
email me anna.abdul.hamid@gmail.com


hurry!! hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi!!!!



No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette