Tuesday, April 19, 2011

A little reminder, a little gift :)

arwah emak jarang membeli untuk dirinya sendiri.

aku teringat mak pernah menyebut brand ini.aku pulak sumpah tak pernah dengar. muahaha ;p

yang guwe selalu dengar... tu haaa. yang banyak dalam channel E. if u get what i mean.

sejak aku berniaga, ive been eyeing the purse. not la before business takda money, cuma nak berbelanja at one go rasa macam sayang sgt. boleh buat belanja minyak kereta for a month tuuu. pfftt!

now, dengan sedikit bonus daripada berbusiness, aku fikir. mungkin sudah tiba masanya :)


muka happy impian kecil (chiisai yume) menjadi kenyataan :)


purse yang dibalut dalam kotak. hadiah untuk diri sendiri. handbag terus beli dan pakai. like like! ;p


tadaaaa my new purse! tantek tak? aku dah bosan with black. nak happy tgk wallet! haha ;p


muka masam kerana nak tambah 'aset' tapi kad atm buat hal. grrr. but ada hikmahnya. next "project kasih". tungguuuuuu.


and i read this from my facebook buddy Sensei Maisarah:

"Do not ask God to guide your footsteps, if you are not willing to move your feet..."

spot on! dah. nak gi buat kije, moga Allah permudahkannya :)


p/s: a little reminder for yours truly. to date sudah belanja husband his fav perfume and our little escapade. for yours truly, a saving, an investment, a little sedekah and ini! ;)

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette