Thursday, April 28, 2011

Terlebih Sudah!

I wanted to get my eyebrow done so I went to Ikano, ada satu little place and this one adik yang pandai thread kening. I like!

Dasar konon2 stress kan, bangsa nak buang masa.. Haha maka aku TERbuat head and shoulder massage. I tell u. Bila tengah stress. Nak nangis sambil mengucapkan terima kasih. Wuuuuu!

Hehe

Dah habis threading n massage, gatal ke kedai baju kat sebelah. Kedai ni pun aku suka. Baju2 simple like freaking RM20 je?? *pengsan* so rembatlah satu, trynya banyak tapi my 'womanly' figure won't allow me to pull pencil pants off. Hetchu! Hoh :p

Eh okkk... Selamat mengharungi jem. Saya di LDP ni, otw nak tgk pintu for projek sayang (home).

Tata! :D
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette