Tuesday, May 24, 2011

its a BEACH day today! :D

ok sabtu lepas sementra orang orang key ell (<-- remember ths spelling dalam biodata dulu dulu?? ;p) bertarung dengan hujan lebat, kami pergi ke yayyyy!! eh belum sempat cakap dah yayyy apehal?


kami pi piknik di Pantai di PD, bukan Teluk Kemang tapi rasanya yang sebelah Avillion tu, dekat dengan Sri Malaysia tu. huuuuu best!


Menu piknik:

well, walaupun Daddy Emmil kata nak beli KFC* aje, makngah n pakngah terlalu gembira sampai plan nak piknik real punyaa (see makngah hover neginilah gayanya. sigh). so makngah goreng macaroni, buat sandwich sardin (pakngah spread intinya), achu goreng nugget and little emmil kept on chanting "nak pergi beach, nak pergi beach, nek pergi beach" sambil kami orang tua boleh chant dalam tido. haihhhla anak sedara, sapalah yang bocoq rahsia ni??

;p

so at 4.00 off we go!!

dalam perjalanan dok melayan, "hey look, thats a wowwiii (lorry) and its a biggg wowwieee" goyang goyang buntuit, goyang goyang buntuit. heee and we arrived at 5, itupun bawak berhenti sana sini to a scenary like this:


ter'shadap' sekejap tgk scenery. subhanallah! cantikkan? walaupun nampak macam terik tapi amazingly semua yang ada di sini macam senyappp je menikmati pemandangan. and its very suitable for families. an option :)


sampai terusssssss makan, anak sedara, sila pi main pasiaq. daddy dok tiub belon sambil menjeling food spread. lapaqq, tak makan tengahari punya pasai ;p


'jaga' cum dating - ambil giliran menyakat anak sedara.


bila dah redup sikit, tikar makin dekat dengan pantai. bestnya menikmati ramai-ramai gini. tiba-tiba budak kecik tu menjadi 'ikan' berenang atas pasir. hahahaha


ok guys, jom balik! next time kita datang lagi dengan everybody ok :) "with pa'lang and aunty?" "yes" "emmil shy....." "with makngah shy??" "NO!" cheh! hehe


ok darlings selamat menyambung kerja. ujung minggu ni korang gi mana? kami nak pi kenduri di Perak maybe singgah CH?? nyam nyam jom kita pujuk cikyoi ;p

1 comment:

Just Call Me Bitt said...

syokkan emil..hehe mummy dia tak ikut ka??? hehe org lain panas kita 2 kali lagi panas gituw...hehe

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette