Sunday, June 26, 2011

"I Loike It!" Giveaway Contest Results!

first and foremost saya dengan rasa rendah diri mengucapkan terima kasih kerana sudi join contest ini. heeeee sebenarnya niat nak berkongsi rezeki aje :) the more you give the more you get. berkongsi apa yang kita suka, akan dapat semula apa yang kita suka. soooooo saya suka exclusively handmade stuff maka saya berikan itu dan saya suka cottons!!!

heee... pemenang saya pilih berdasarkan kreativiti penceritaan dan pemilihan gambar :) dan susahhhhhhh sgt nak pilih. kalaulh saya ada lebih lagi rezeki insyaAllah lebih ramai akan merasa. kita doa sama-sama ya! :)

pemenang handmade tote, made exclusively by MaiHandmade ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cik Rose Cute!

Puan Rose kita ni bukan main lagi fanatik dengan bowling! saya sangat tertarik kerana dengan bowling juga dia terjumpa dengan suami.. suami kalah atau isteri yang kalah?? *wink* saya juga tertarik dengan gambar lama yang sanggup dikorek oleh cik rose kita ni. hehe ehem cik rose, nanti ajar saya bowling ya, sekali pun tak pernah saya berbowling. alamak! terpecah rahsia :D Tahniahhhhhh!!!!

Cik Fieza!!!

mummy alesya.... i am sooooooooo inspired by your entry. 2 mos pregnant and hiking???? saya yang tak pregnant daki tangga sekolah pun angin pus puss. haihh dan dan rasa nak joging. but i really like the post and the scenary behind you :) tahniah dear.

Cik Azian

"kalau hilang duit seposen menapaklah ke rumah...." hahahaha kelakar. saya suka baca cerita Azian macammana bersungguhnya dia window shopping. hehe masihkah begitu lagi?? then we can be a sparring buddy, for window shopping. dan dan sihaattttt i tell you! tahniah azian, semoga seronok dpat exclusively made tote ya! :D


and the winner. the clear winner actually. the pictures used, the stories told. well i couldnt forget the smiles! what an effect your post made to me.

you guys should give her blog a visit :)


Prime Winner of AzzaraCottons is

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Mama Rayyan dan Rifqi!!!!!!!!!!!



love love love menelek all your pictures especially pictures of your babies. the way you capture them, make it even beautiful! sapa tak suka gambar kan? sometimes we look at one thing and we will think "hmm kalau dari angle ini mesti cantik!". i even berangan people would take my picture when i look into husband's eyes. hehehe berangannnn! and yes photography is one of my passion too. maybe someday i'll join the bandwagon one more time! :D tahniahhhhhhhh Mai!


again, thank you darls kerana join my first GA :) and bagi yang tidak menang, thank you for taking some time to do it. insyaAllah muah rezeki kita jumpa lagi!


p/s: untuk pemenang... sila hubungi saya. hadiah dah tak sabar mahu menemui kamu! :D

6 comments:

mysara said...

syanaaa!!! seriously?? ok this is sooo serious..mai 1st giveaway contest n i won?? alhamdulillah...thank you! i was wondering if i might win one of own bag.ehehhe...didn't expect 1st prize! rezeki anak2..semoga murah rezeki syana... :)

aLeesYa's Mummy said...

TQ Anna...nanti fieza email address ye...

aLeesYa's Mummy said...

anna.. fieza dh sms details address ye..

azian abdullah said...

omg! first time dpt hadiah GA. yahoooo!!! super excited nih.. tqvm sis ;)

Cik Rose Cute said...

Thanks pilih saya sebagai Pemenang huhuhu terharu...

baru hari ni bukak blog...

Anna Banana said...

darlings :)

saya masih belom pos hadiah. hadiah cantikkk je tergantung depan saya ni huhuhuhu

maaf yaaaa. insyaAllah Jumaat 1 Julai saya poskan hadiah anda (cewahh) semua :D :D :D

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette