Tuesday, August 2, 2011

Louis Vuitton or Ipad2?

i know!!! saya tak update lagi pasal promosi bulan ogos! badddd Anna! oh silap ;p kita tak boleh kutuk diri sendiri. cantikkkkkk Anna. cantikkkkkk!!! (muntah!) ;p


walaupun ku tahu bonus adalah on 12th Ogos tapi i couldnt help it. dah mula pertimbangkan the pros and cons of what i should get to reward myself :)

1.Louis Vuitton Tivoli PM



Kristin Chenoweth with her Tivoli PM source : www.thelouisvuittonlover.blogspot.com

for everyday loving!!!! comel kan kan kan?????

aku ni gila bila tgk LV. dulu masa mula kerja aku hambun sebulan gaji (kumpul ;p) untuk Damier Speedy 25. gila? kepuasan. bukan untuk tatapan orang lain tapi bila diri sendiri tengok macam. haihhhh seronok :D designer brand lain cantikkkk tapi when i have to choose, i would still go back to Louis Vuitton :D

and lagi satu is this design:

Epi Leather Lockit





tapiiiiii Monogram Canvas dia amatlahhhh tergoda!



haishhhh ;p berangannnnn!


ataupun should i get

2. Ipad2



actually ini adalah gadget must have untuk memudahkan aku meniaga :D tapi aku dapat merasakan bahawa cikyoi akan mengkongkernya. hehehe. aku tak reti gak bega ;p lambat ke cepat ke, i must get this.


tapi kan... lama dah tak beli bag :(


kalau korang, akan dahulukan yang mana?



:D :D :D :D

cepatlah Bonus masuk! yayyyyyy!!!! :D

No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette