Monday, September 5, 2011

Buka Puasa with Hottest Blogger di DePalma

statement takmo kalah. superlative lagi. silalah cari cari sape yang hottest *winks*

haaa ni antara yang aku dok tangguh juga. makanan dah hadam dah pun. dah jadi ...... ok tak perlulah kita explain itu.

pendek cerita :) satu hari kak di green apple tweet tanya takda sapa ke nak buat buka puasa sama-sama. aku sebagai penggeletis terhebat harusssss geletis walau itu adalah pertanyaan bukan ajakan. haha.

walau bz nak mampsss itu hari but aku ajak gak cikyoi temankan. memandangkan shah alam dekat je dari rumah so plan nak keluar lewat kan. nama berbuka kat otel. tentu2 tempat dah ada, nama pun buffet makanan mesti banyak. 6.20 aku bbm kak di "kak di bertolak bila?" balasnya "otw". warghhhhhhh mau tak migraine haku. dia lagi dekat pun dah betolak, aku bersiap pun belom. laju-laju aku capai ape aje asal takyah iron. siap.

dapat pulak tweet kak di kata depan proton jem.

arghhhhh panic toksah kata la! migraine.

sampai je aku tgk ramai gila berkumpul. macam... eh ada org kawen eh aritu? ngek tak soklan? takyah layan soklan2 yang kuar dari mulut aku time aku letih @ gelabah. contoh soalan lain:

"bee, malam ni kita main bunga raya ke?"

sigh. resign cikgu bm dengar. banyak lagilah contoh tak senonoh. haih, fail.

so sampai je nampak kak di menggelabah, pi terkam dia ambil coupon, dia pesan no meja. aku kompiden naik atas nak cari meja. sampai atas lupa nombo meja.

sia-sia bercakap ngan aku kalau tgh menggelabah. haih.

sampai je nampak Elly..... dalam otak ligat dok pikiaq blog mana satu. teheheeeee sorry babe :) nampak Filla rasa wahhhhhhh tanteknyaaaaa mak Kaseh n Amaani ni. nampak Amaani lagilah aku nek geget kan? hehe


berdiri: kak di, Elly, Amaani and omak eh.. Filla
duduk: Kak Viruspadu and little Anoi and tuan tanah.
 Kak VP yang SGT soft spoken and her girls :), Ceera yang cantik with Keisha yang lebih cantik serta Chiput husbandnya :)
 With Yani and Along. Yani i met during one of seminar in January and Along first time jumpa kan? hehe envy your bag girl! :) and kak di, harusla muka kak di paling banyak sbb ini semua gambar dari camera dia. hihi harap aku? camera cikyoi jela. itupun gamba ok dia ialah tak fedulik samada bini berdiri di angle yang 'salah'. seee cikyoi jugaaaakkkkk yang salah. haha
 aku kena duduk bila ambik gamba. sigh.
 insan-insan kesayangan yang terpinggir. hehe. tapi kenyang kan???? ;p
 so everybody that came that nite :) *hai kakhanim* sikit memang. but it was ok. lenkali sembang panjang ya. sekejap sangat jumpa. dengan nak berhempas menghadap JayJay lagi. nak berhempas ambik food lagi. nak berhempas bergamba pulak. tak cukup masa ok! hehe. food ws oklah. but food ws not my main reason to join bukak puasa sama-sama. aku cuma sajeeeeee sukeeeeee nakjoin sbb most of them aku kenal through blog. 


kalau dedulu ada penpal kan. sekarang camne eh? blogpal eh? hehe. i've been blogging from 2007. dari gamba kaki and bento/lunches i made for cikyoi sehinggalah every dramas in my life.

when i'm in dire need of normality, aku cari blog kak di
bila aku nak cari tutorials on blog, terjah blog ceera
baca pasal anak-anak orang... haha ini aku mengagau cari kak VP, InaLatif and Filla
nak baca pasal kucing cari Pija
Nak itu ini ada Chics, Along, Leeds,Babe, Jis


i guess RASA selamat kot curah perasan di alam maya.

boleh buat icon :) smiley
but i can decide whether to smile or cry while i'm typing this.

hehe. i miss blogging in year 2007. peaceful and sincere.
anyway, the meeting adalah best and balik sambung menyakat di twitter.

itulah blogger!

:)



No comments:

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette