Friday, July 27, 2012

Doa yang dimakbulkan-Nya :)

 Fresh 12 hours after birth :)
 semua yang datang kata bibir guwe and hidung cikyoi. hihi



DOB: 19 Jun 2012 
TOB: 20:40 / 8.40 pm 
Weight: 3.23kg 
SVD / Normal Delivery at Wad Lily PPUM (UMSC)

nama saya???







Muhammad Imaan Rais
 "Pemimpin yang Beriman"


insyaAllah :)
 

4 comments:

Teh said...

mancung sangat hiidung dia.. so hensem.... doakan untuk aku sama ye babe....

Alhamdulillah, akhirnya doa kau termakbul... syukur....

Anna Banana said...

insyaAllah teteh.... aku pernah sampai tahap pasrah sebab semua yang teruk dah terjadi. bab mengandung la. everyone mengandung macam penyakit berjangkit. last last aku terpikir yang nak bagi mengandung ke tak itu hak Allah, siapa aku nak sedih sbb tak dapat. tup tup ujung bulan tu aku pregnant.

sungguh misteri kerja Allah.

aku doakan yang terbaik buat ko teh. peluk kuat kuat. you are never alone babe.

Anonymous said...

insyaAllah....

ye kan, orang lain semua penyakit berjangkit... same goes to adik-adik aku... yg ni bersalin, yg ni pregnant...bergilir-gilir sampai stress why not me?

i try to be strong.. tp sedih gila bila tengok husband aku pun turut sedih and dingin bila aku period... nak tak nak sendiri kena usaha untuk diri sendiri jadi kuat la....i feel lonely even i'm not sbb ramai lagi yang senasib, rasa nak bersosial dengan kawan-kawan maya yg face keadaan yg sama....

i am happy for you... sangat-sangat happy.... dapat baby boy yang hensem lagi tu... Alhamdulillah... syukur.....

-teh-

eraerzarusli said...

Assalamualaikum, sis. Alhamdulillah. Rasanya belum terlambat nak ucap tahniah. Sangat comel dan hensem. dah habis pantang kan? :)

Nak bgtau sesuatu, 6 hb Ogos nanti, ada satu ceramah berkenaan penyusuan bayi dan kesihatan oleh YABhg Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali di Perdana Leadership Foundation, Putrajaya. Bayaran masuk cuma RM20/orang. Dengan ikhlas, saya mengajak kita kutip ilmu. :)

p/s: mana tahu, dpt ramai contact pula utk promo Premium Beautiful tu. :)

Details di sini:-

http://www.facebook.com/events/378353562218221/

 

© Copyright Of Being Beautiful - Designed by Krafty Palette